fbpx
AchtergrondBoeingNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

Video: 777X-toestellen in afwachting van motoren

Deze Boeing 777X-toestellen staan klaar om de volgende fase in te gaan in de fabriek. De video geeft een mooi beeld van de line-up op Paine Field, Amerika.

777X

De Boeing 777X is het nieuwste toestel van de Amerikaanse fabrikant. Dit jaar voerde Boeing diverse testvluchten uit. Het toestel zal voorzien worden van de krachtigste motoren van General Electric, de GE9X.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button