fbpx
AchtergrondAirbusNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

Video: British Airways A380’s aangekomen in Teruel

Twee British Airways Airbus A380’s zijn eerder deze week, vrijdag 20 november, aangekomen op de luchthaven van Teruel in Spanje. De toestellen zullen samen komen te staan met onder andere enkele Air France A380’s.

Het gaat om registratie G-XLEA die vrijdag 20 november op de luchthaven van Teruel landde. Vanuit London kwam het toestel na ruim anderhalf uur aan op de Spaanse luchthaven. Ook de A380 met registratie G-XLEB landde in Teruel. De toestellen zullen samen komen te staan met onder andere 747’s en enkele Air France A380’s.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button