fbpx
737 MAXAirlinesBoeingNieuwsVeiligheidVliegtuigen

737 MAX mag ook van Brazilië weer vliegen

Brazilië heeft als tweede land de Boeing 737 MAX opnieuw gecertificeerd. Dit betekent dat het toestel spoedig weer het luchtruim mag kiezen.

ANAC

Gisteren trok de Braziliaanse luchtvaartautoriteit, de ANAC, na ruim anderhalf jaar de Emergency Airworthiness Directive in. De autoriteit heeft naar eigen zeggen alle door de FAA geëiste veranderingen nagelopen, waarna de hercertificatie werd verleend.

GOL

Momenteel is GOL Linhas Aeras de enige Braziliaanse maatschappij met MAX-toestellen in haar vloot. In totaal opereert de maatschappij met zeven van de Boeings, maar het bedrijf heeft nog een bestelling openstaan voor 95 toestellen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button