fbpx
AirlinesBoeingCargoIncidentenKLMNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVeiligheidVliegtuigen

KLM 777 helemaal boven Oost-Rusland omgekeerd

Een Boeing 777 van KLM is vannacht uitgeweken naar Moskou. Het toestel bevond zich al ver in Oost-Rusland toen het omkeerde.

KL895

De omgekeerde vlucht betrof KL895, een Boeing 777-300ER die een cargo-only-vlucht uitvoerde. Volgens KLM kreeg de 777 te maken met een technisch mankement, waarna besloten is om om te keren en uit te wijken naar Moskou. De vracht is inmiddels omgeboekt en het vliegtuig vliegt naar verwachting vandaag terug naar Amsterdam.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button