fbpx
Air FranceAirlinesFinancieelNieuwsOpmerkelijk

Air France verdriedubbelt binnenlandse vluchten voor Kerst

Met de Kerst in zicht is Air France van plan de capaciteit op binnenlandse vluchten tijdelijk te verdriedubbelen.

Vluchten

Om ervoor te zorgen dat alle Fransen die per vliegtuig naar hun familie willen reizen voor Kerstmis dat ook daadwerkelijk kunnen doen, wordt de capaciteit flink aangetrokken. Ten opzichte van het huidige aantal binnenlandse vluchten, te midden van een lockdown, vindt een verdriedubbeling plaats. Vergeleken met 2019 zal Air France tijdelijk 55 procent van haar reguliere aantal vluchten uitvoeren.

Routes

De capaciteitsverhoging ziet vooral op een verhoging van het aantal vluchten op al bestaande routes. Het gaat daarbij vooral om vluchten vanuit Parijs, maar ook om vluchten tussen verschillende Franse regio’s zoals Bordeaux-Marseille. Ook het aantal vluchten tussen Parijs en de overzeese gebieden gaat omhoog. Tot slot zal Air France tussen 18 december en 3 januari bovendien op dertien speciale seizoensroutes opereren, zoals Bordeaux-Lille en Rennes-Nice. Aviation24.be heeft deze routes nader uitgewerkt.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button