fbpx
AirlinesNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Flydubai vliegt historische eerste commerciële vlucht tussen VAE en Israël

Flydubai heeft gisteren een historische eerste commerciële vlucht tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël.

Eerste vlucht

Aan boord van het vliegtuig zat een delegatie die geleid werd door Ghaith Al Ghaith, CEO van flydubai. Toen zij in Tel Aviv aangekomen waren, werden ze ontvangen door de Israëlische premier Netanyahu en onder meer de CEO van Ben Gurion International Airport.

“Met de inaugurele vlucht van vandaag is de luchtvaartovereenkomst gerealiseerd,” aldus Al Ghaith. “Het creëren van deze directe links zal de ontwikkeling van commerciële ondernemingen in een aantal sectoren ondersteunen.”

Vraag

Sinds de aankondiging van de vluchten naar Tel Aviv heeft flydubai veel vraag gezien, zowel vanuit de Emiraten als vanuit Israël. Met de codeshare-overeenkomst met Emirates kunnen Israëlische passagiers met gemak in Dubai overstappen naar 155 bestemmingen.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button