fbpx
AirbusGroningen AirportKLMNieuwsSchiphol AirportVideoVliegtuigen

A330’s van KLM vertrekken na een maand vanaf Groningen | Video

De twee Airbus A330’s van KLM zijn gisteren weer teruggevlogen naar Schiphol. Eind oktober bracht de luchtvaartmaatschappij de toestellen naar Groningen Airport Eelde om ‘te overwinteren’.

Aankomst

Eind oktober landde de eerste A330 en 737 van KLM op Groningen Airport Eelde. De toestellen zouden in de winter aan de grond blijven waardoor ze overgevlogen werden naar het noorden. Hierdoor kon op Schiphol ruimte worden bespaard. In totaal ging het om twaalf toestellen, waarvan twee A330’s (PH-AOE en PH-AOF)

Vertrek

De winterplek was echter van korte duur. Gisteren heeft de luchtvaartmaatschappij de toestellen weer teruggevlogen richting Schiphol. Na een klein half uur kwamen de toestellen aan op Schiphol.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button