fbpx
737 MAXAirlinesNieuws

American Airlines start 737 MAX-vluchten voor personeel

American Airlines gaat vanaf deze week enkele 737 MAX-vluchten uitvoeren voor haar eigen personeel. De eerste vlucht staat gepland voor 3 december.

737 MAX

Nu de 737 MAX in Amerika weer goedgekeurd is, plannen de grote MAX-operators weer vluchten. De grootste 737 MAX-operator, Southwest, liet eerder weten dit jaar nog niet met het toestel te vliegen. American Airlines lijkt een van de eerste die dit jaar nog, met betalende passagiers, de lucht in wil gaan.

Vlucht

American start echter met vijf charter vluchten, speciaal voor het personeel. De eerste vlucht staat gepland voor komende donderdag, 3 december. Het toestel vertrekt vanaf Dallas en de rondvlucht zal ongeveer een uur duren, zo meldt Bloomberg. Later zullen er ook vluchten vanaf Miami en New York plaatsvinden.

Passagiers

Eind deze maand wil American Airlines haar eerste betaalde passagiersvlucht gaan uitvoeren. Eerder gaf de luchtvaartmaatschappij al aan het vertrouwen te willen terugwinnen door middel van rondleidingen en vragenrondes voor passagiers. Het begint echter bij het vertrouwen van het personeel, zo stelt de maatschappij.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button