fbpx
AirbusLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Bezige bijen op de romp van een A320 | Video

Een Airbus A320 van de Indiase luchtvaartmaatschappij Air Vistara heeft last van ongewenste bezoekers. Er zit namelijk een grote zwerm bijen op de romp van het toestel. Hoe dit aan te pakken? De brandweer natuurlijk….

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button