fbpx
AchtergrondBoeingNaast het nieuwsTransaviaVideoVliegtuigen

Terugblik: De onthulling van de Transavia ‘Peter Pan’ livery | Video

Ruim drie jaar geleden onthulde Transavia de ‘Peter Pan’ livery op een van haar 737’s. De Peter Pan Vakantieclub is een stichting die vakanties organiseert voor chronisch en/of ernstig zieke jongeren.

Livery

De zeven jaar oude 737-800, de PH-HSI, van Transavia werd in de kleuren van de Peter Pan Vakantieclub gespoten. De Peter Pan Vakantieclub organiseert al 23 jaar vakanties voor jongeren tussen de 13 en 20 jaar oud die door ziekte of moeilijke omstandigheden niet ‘gewoon’ op vakantie kunnen. Sinds november 2017 vliegt het toestel met de bijzondere ‘Peter Pan’ livery.

In de onderstaande video’s de onthulling van de nieuwe livery.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button