fbpx
AirlinesNieuws

Wizz Air biedt meer charter-vluchten aan

Gister kondigde de snel groeiende Europese maatschappij Wizz Air aan verder in te willen spelen op het uitbreiden van haar charterservice.

Maximale vrijheid

Wizz Air wil met haar bestaande vloot van Airbus A320’s en A321’s maximale vrijheid aanbieden aan haar passagiers. Volgens de maatschappij is flexibiliteit van enorm belang in de huidige pandemie. Met haar huidige vloot kan Wizz charter-vluchten aanbieden tot maximaal 239 passagiers per vlucht.

De charter-vluchten zijn bedoeld voor bijvoorbeeld sportteams, zakelijke doeleinden, gestrande toeristen of andere grote evenementen. De vluchten bieden de passagier een flexibele en comfortabele service. Eerder dit jaar vloog Wizz Air ook al repatriëringsvluchten en haalde daarmee zo’n 3600 passagiers op.

Ook Ryanair biedt charter-vluchten aan

Terwijl Wizz Air nu een start maakt met het aanbieden van charter-vluchten doet Ryanair dit al een tijd. Ook zij richten zich op groepsreizen en sportteams. Naast de uit de 265 tellende Boeing 737-800 vloot, beschikt Ryanair ook over een custom-fitted 737-700 in een 2+2 configuratie. Met deze kist biedt Ryanair een exclusievere service aan voor speciale wensen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button