fbpx
CoronavirusNieuwsProfessional

Paris Air Show geannuleerd wegens corona

Le Bourget 2021, de 2021-editie van de internationale luchtvaartbeurs in Parijs, is afgelast. Dit laat de organisatie in een persbericht weten.

Onvermijdelijk

De beslissing om de beurs niet door te laten gaan is gezamenlijk genomen door de raden van bestuur van GIFAS (associatie van Franse luchtvaartindustrie) en die van de Parijse luchtvaartbeurs. In het persbericht wordt gesproken van een onvermijdelijke beslissing die genomen is in reactie op de internationale gezondheidscrisis en het grote aantal bezoekers dat de beurs trekt.

Volgende editie

De luchtvaartbeurs op de luchthaven Le Bourget wordt tweejaarlijks georganiseerd. De volgende editie staat daarom gepland voor juni 2023. “We zijn uiteraard teleurgesteld dat we de 2021 editie van de Paris Air Show niet kunnen houden. Na vele maanden waarin alle beursactiviteiten over de hele wereld worden opgeschort, keek de hele internationale lucht-, ruimtevaart- en defensiegemeenschap er erg naar uit om elkaar te ontmoeten. We zijn al begonnen met het werk om ervoor te zorgen dat de 2023-editie de heropleving van de lucht- en ruimtevaartindustrie op internationale schaal op de juiste manier viert”, aldus Patrick Daher, voorzitter van de Paris Air Show.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button