fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsRuimtevaartVideo

Video: lancering van een SpaceX Falcon 9 vanuit helikopter

SpaceX lanceerde gisteren een Falcon 9-raket bestemd voor de bevoorrading van het ISS. Vanuit een helikopter zijn fraaie beelden geschoten van de lancering.

CRS-21

Het is alweer de eenentwintigste zogenaamde Commercial Resupply Services-missie (CRS-21) die door SpaceX is uitgevoerd. De Falcon 9 werd gelanceerd vanaf Launch Complex 39A (LC-39A) in Kennedy Space Center, Florida om 11:17 lokale tijd. Dragon, de capsule bovenop de Falcon 9, scheidde zich ongeveer elf minuten na de lancering van de tweede trap van Falcon 9 en zal op maandag 7 december autonoom aanmeren bij het ruimtestation.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button