fbpx
737 MAXAirlinesBoeingNieuwsOpmerkelijkVeiligheidVliegtuigen

GOL vliegt vanaf morgen weer met Boeing 737 MAX

De Braziliaanse maatschappij heeft aangekondigd vanaf morgen, 9 december, weer commercieel met de Boeing 737 MAX te zullen vliegen.

9 december

Vanaf 9 december zal de maatschappij dus weer vliegen met het vliegtuig, en vanaf eind december hoopt GOL al haar zeven 737 MAX-toestellen weer te kunnen opereren. De aankondiging komt minder dan een week nadat American Airlines voor het eerst sinds maart 2019 weer een MAX-vlucht uitvoerde met passagiers aan boord.

Toestemming

Eind november werd al bekend dat, naast de Amerikaanse FAA, ook de Braziliaanse luchtvaartautoriteit (ANAC) weer toestemming had gegeven voor het vliegen met de 737 MAX. Momenteel is GOL de enige Braziliaanse maatschappij met de nieuwste 737’s in haar vloot. Naast de zeven die ze momenteel al bezit, staat er nog een bestelling open voor 95 extra toestellen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button