fbpx
AirlinesBoeingFoto-artikelKLMNaast het nieuwsVliegtuigen

Foto’s: eerste test nieuwste Boeing 777 van KLM

De nieuwste Boeing 777-300ER van KLM heeft gisteren haar eerste taxi-test uitgevoerd. Het vliegtuig heeft als registratie PH-BVV en zal de naam Cocos Island National Park krijgen. Bekijk hieronder de foto’s van de test.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button