fbpx
AirlinesBoeingFoto-artikelNaast het nieuwsNieuwsOpmerkelijkSchiphol AirportType

Garuda Indonesia met speciale mondkapjes-livery op Schiphol

Vanochtend landde er een Garuda Indonesia Boeing 777-300ER met een bijzondere livery op Schiphol. De Boeing heeft een bijzonder mondmasker op de voorkant van het toestel. Het is niet het enige vliegtuig in de vloot van Garuda die een speciale beschildering heeft. Ook haar Airbus A330-900 NEO heeft een bijzonder mondmasker op de voorkant. De maatschappij wil hiermee meer bewustzijn creëren voor het dragen van een mondkapje. Het ontwerp van het kapje werd besloten door een winactie. Zaterdag zal het toestel weer vertrekken richting Jakarta.

Hieronder zijn foto’s te zien van de bijzondere livery.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Matthijs de Kruijf

Redacteur. Naast zijn werk als redacteur is Matthijs afstudeerder aan de HvA Aviation studies waar hij zich specialiseert in Logistics. Matthijs is al jaren in het bezit van een zweefvliegbrevet en van jongs af aan geïnteresseerd in de luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button