fbpx
DefensieHelikoptersIncidentenMilitairNieuwsOpmerkelijk

Apache maakt voorzorgslanding in Brabant

Een Apache-gevechsthelikopter van de Nederlandse luchtmacht heeft gisteren een voorzorgslanding moeten maken in een weiland in Almkerk, Brabant. De aanleiding is nog onbekend, hier wordt nog onderzoek naar gedaan.

Rond half 3 ‘s middags meldde het Defensie helikopter Commando (DHC) dat de Apache wegens een technisch mankement een voorzorgslanding heeft moeten maken. Monteurs vanuit Gilze-Rijen waren snel ter plekke om aan de opberg-werkzaamheden te beginnen.

Voor de omwonenden was het een opmerkelijk gezicht:

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button