fbpx
NL VliegveldenSchiphol AirportVideo

Schiphol presenteert nieuw securityfilter | Video

Schiphol heeft afgelopen week een nieuwe securityfilter in vertrekhal 1 gepresenteerd. Er worden momenteel 10 lanes in gebruik genomen. Uiteindelijk moet het werelds grootste securityfilter worden met 35 lanes naast elkaar. De bouw van het project heeft 3 jaar geduurd. In de onderstaande video geeft Schiphol meer uitleg.

© Schiphol

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button