fbpx
AirbusAirlinesBoeingNieuwsVideoVliegtuigen

AirBaltic neemt afscheid van laatste Boeing 737 | Video

AirBaltic neemt afscheid van haar laatste Boeing 737, na het vliegtuigtype bijna twintig jaar in dienst te hebben gehad.

Afscheid

De Noord-Europese maatschappij heeft in totaal met twee types Boeing 737’s gevlogen, de 737-300 en de 737-500. De -500 werd afgelopen jaar al met pensioen gestuurd. Nu wordt ook afscheid genomen van de 737-300, waarmee definitief een einde komt aan Boeings aanwezigheid in airBaltic’s vloot. De maatschappij is haar oudere vliegtuigen al enige tijd aan het vervangen door Airbus A220’s, en mag zich binnenkort de allereerste ‘A220-only’-maatschappij noemen.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button