fbpx
AirbusAirlinesBoeingNieuwsVideoVliegtuigen

AirBaltic neemt afscheid van laatste Boeing 737 | Video

AirBaltic neemt afscheid van haar laatste Boeing 737, na het vliegtuigtype bijna twintig jaar in dienst te hebben gehad.

Afscheid

De Noord-Europese maatschappij heeft in totaal met twee types Boeing 737’s gevlogen, de 737-300 en de 737-500. De -500 werd afgelopen jaar al met pensioen gestuurd. Nu wordt ook afscheid genomen van de 737-300, waarmee definitief een einde komt aan Boeings aanwezigheid in airBaltic’s vloot. De maatschappij is haar oudere vliegtuigen al enige tijd aan het vervangen door Airbus A220’s, en mag zich binnenkort de allereerste ‘A220-only’-maatschappij noemen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button