fbpx
AirlinesCorendonCoronavirusNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol AirportTUI

TUI en Corendon schrappen tot maart alle vakantievluchten

TUI en Corendon zullen tot half maart geen vakantievluchten naar de zon en de sneeuw meer aanbieden.

TUI

TUI schrapt alle wintervluchten naar de zon in ieder geval tot half maart. Daarnaast zijn tot die tijd ook alle sneeuwvakanties opgeschort. De maatschappij vloog tot voorkort nog naar de Canarische Eilanden en de Antillen. Vorige week kregen ook deze bestemmingen een oranje reisadvies, waardoor nu besloten is helemaal geen reizen meer aan te bieden. De toeristen die nog op bestemming zijn kunnen hun vakantie afmaken, voor hen zullen aparte vluchten worden geregeld.

Code oranje

Naar aanleiding van het feit dat de hele wereld inmiddels voorzien is van een oranje kleur, hebben alle grote reisorganisaties die aangesloten zijn bij de ANVR tot de reisstop besloten. Naast TUI betekent dat dat ook Corendon deze winter niets meer voor reizigers naar het buitenland zal kunnen betekenen. Het lijkt erop dat KLM binnenkort ook haar aantal vluchten in de richting van het zuiden zal verminderen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button