fbpx
Groningen AirportKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

KLM 737 vertrekt na 50 dagen weer uit Groningen | Foto’s

Een Boeing 737-800 van KLM, die sinds eind oktober in Groningen geparkeerd stond, is vandaag weer richting Schiphol gevlogen. De twintig jaar oude 737 heeft 50 dagen aan de grond gestaan.

Parkeren

KLM heeft eind oktober tien 737’s geparkeerd op Groning Airport Eelde om te overwinteren. Naast de 737’s stonden ook twee Airbus A330’s van de luchtvaartmaatschappij op de luchthaven. Eind november verlieten de A330’s Groningen.

PH-BXH

Het gaat om de twintig jaar oude PH-BXH van KLM. Het toestel vertrok vrijdagmiddag vanaf Groningen Airport Eelde en landde na een half uur op luchthaven Schiphol. Sinds 29 oktober stond de 737 aan de grond in Groningen.

Screenshot © Flightradar24

Het vertrek van de BXH werd in beeld gebracht.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button