fbpx
CoronavirusNieuwsOpmerkelijk

Nederland verbiedt vluchten uit het Verenigd Koninkrijk door mutatie van het corona virus

Een besmettelijkere versie van het corona virus uit het Verenigd Koninkrijk grijpt in eigen land om zich heen. Nu blijkt dat deze mutatie ook in Nederland is geconstateerd.

Het verbod

Uit voorzorg heeft Nederland vanochtend om 0600 uur alle vluchten uit het Verenigd Koninkrijk verboden. Dit betekent dus dat er geen vliegtuigen met Britse passagiers mogen landen op Nederlands grondgebied. De beperkingen gelden niet voor medisch personeel. Ook mag je nog wel met de auto reizen vanuit het het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.

Andere Europese landen zijn ook aan het kijken naar een verbod op vluchten uit het VK. De duur van dit vliegverbod is voorlopig gesteld op 1 januari, maar het kan ook worden verlengd.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button