fbpx
BoeingFoto-artikelNieuws

Air Canada 787 zakt weg in de modder | Foto’s

Een Boeing 787-9 van Air Canada is op de luchthaven van Vancouver naast de taxibaan beland. De ‘excursie’ vond plaats terwijl het toestel naar de gate werd gesleept.

Onbekend

Het toestel, een bijna drie jaar oude 787-9 met registratie C-FVLU, werd door grondpersoneel van een hangar naar de gate gesleept. Door onbekende reden belandde de Boeing tijdens deze rit naast de taxibaan. Het neuswiel en het linker deel van het landingsgestel zakten weg in de modder.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button