fbpx
CoronavirusMaatschappijenNieuwsNL Nieuws

Extra vluchten om gestrande Nederlanders uit VK te halen

Luchtvaartmaatschappij Silver Flight gaat met haar Pilatus PC-12 gestrande Nederlanders uit het Verenigd Koninkrijk halen. De luchtvaartmaatschappij start vanaf vandaag.

Repatriëring

Nu er weer reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk welkom zijn in Nederland met een negatieve PCR-test gaat luchtvaartmaatschappij Silver Flight vluchten inzetten richting Engeland. De vluchten worden coronaproof uitgevoerd waarbij een recente, negatieve PCR-test voor aanvang van de terugreis verplicht is. Silver Flight wil hiermee gestrande reizigers terug naar Nederland vliegen.

De luchtvaartmaatschappij gaat haar Pilatus PC-12 inzetten die sinds oktober dit jaar vliegt. De PC-12 kan ook op kleine lokale vliegvelden starten en landen om reizigers op te halen. “Een bijkomend voordeel is dat passagiers niet naar drukke luchthavens hoeven of lang moeten wachten”, aldus CEO en piloot Kelly Otte. “We zorgen ervoor dat mensen voor kerst weer thuis zijn in hun vertrouwde omgeving”.

Gedupeerden kunnen zich melden op telefoonnummer: 31 (0)23 5836096 of mailen naar: [email protected]

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button