fbpx
Air France-KLMAirbusCargoKLMMaatschappijenMartinairNieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVliegtuigen

KLM tijdelijk met A330 naar Londen

Air France KLM Martinair Cargo gaat tijdelijk extra vrachtvluchten uitvoeren van- en naar Londen. De extra vluchten zullen worden uitgevoerd met de Airbus A330.

Vrachtvluchten

Door de toenemende vraag van goederen gaat Air France KLM Martinair Cargo extra Cargo Only-vluchten uitvoeren van- en naar het Verenigd Koninkrijk. De vluchten zullen vanaf Schiphol vertrekken richting Londen Heathrow. Met de kerstdagen zullen er vier extra vluchten vertrekken met KLM’s Airbus A330.

“Air France KLM Martinair Cargo streeft ernaar de toeleveringsketens in beweging te houden om te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. We zijn vooral blij met de extra capaciteit van- en naar Heathrow tijdens deze kritieke periode, omdat het VK een strategische markt voor ons is”, aldus GertJan Roelands, SVP Sales & Distribution Air France KLM Martinair Cargo.

Extra vluchten

Naast de extra vluchten van AF-KL Martinair Cargo worden er nog enkele andere extra cargo-vluchten van- en naar het Verenigd Koninkrijk vanaf Schiphol uitgevoerd. Het gaat om de Thomson 787, Titan Air met de Airbus A330 en Boeing 737 en ook British Airways met de 787.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button