fbpx
CoronavirusNieuwsNL VliegveldenRotterdam The Hague

Rotterdam Airport straks vaccinatielocatie

De luchthaven Rotterdam The Hague Airport is straks één van de eerste drie vaccinatielocaties in Nederland. Vanaf 11 januari gaat er gestart worden met het inenten van het coronavaccin.

Vaccinatie

De luchthaven is de eerste locatie in de regio Rotterdam-Rijnmond waar in januari gestart wordt met vaccineren. Naast Rotterdam gaat er ook in Brabant en Utrecht gestart worden.

Airport

Momenteel is er al een XL-test-locatie beschikbaar bij het vliegveld. Deze test-locatie werd vorige maand geopend en zorgde voor duizenden extra coronatests per dag. Een deel van de locatie gaat straks volledig gebruikt worden om te starten met vaccineren. De GGD zegt dat de bereikbaarheid van de luchthaven een grote rol heeft gespeeld in de keuze. “Rotterdam The Hague Airport is centraal gelegen en heeft voldoende parkeergelegenheid. Er worden plannen uitgewerkt om ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te verbeteren. Een van de oplossingen is de inzet van pendelbussen.”.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button