fbpx
CoronavirusNieuws

Surinaams luchtruim gesloten door oplopende coronabesmettingen

Suriname heeft het Surinaamse luchtruim tot eind 2020 gesloten voor personenverkeer. Door de oplopende coronabesmettingen heeft de regering deze nieuwe maatregel genomen.

KLM

Luchtvaartmaatschappij KLM kan nog wel vrachtvluchten van- en naar Suriname uitvoeren. Daarbij komt dat er wel repatriëringspassagiers aan boord van de KLM-toestellen mogen zitten. Het is niet de eerste keer dat Suriname het lucht sluit. Ook halverwege maart toen de eerste coronabesmettingen werden geconstateerd sloot de lokale overheid het Surinaamse luchtruim.

Het ministerie van Buitenlandse zaken herhaalt de oproep om niet naar het buitenland af te reizen tenzij het strikt noodzakelijk is. Plotselinge maatregelen kunnen extra risico’s met zich mee brengen tijdens het reizen. “Als u vanuit Suriname terugkomt in Nederland gaat u 10 dagen in thuisquarantaine”, aldus het ministerie.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button