fbpx
BoeingKLMNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkSchiphol Airport

KLM 787 keert na bijna vijf uur vliegen terug naar Schiphol

Een Boeing 787-9 van KLM is zaterdagmiddag na bijna vijf uur vliegen teruggekeerd naar Amsterdam. Het toestel was onderweg naar Rio de Janeiro.

KL705

Vlucht KL705 richting Rio de Janeiro vertrok zaterdagochtend vanaf Schiphol Airport. De vlucht werd uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner met registratie PH-BHD. Na zo’n vier-en-een-half uur vliegen keerde het toestel boven de Atlantische Oceaan terug naar Amsterdam. Het vier jaar oude toestel landde zaterdagavond op de Polderbaan op Schiphol. De oorzaak van de terugkeer is nog onduidelijk.

Zaterdagavond is alsnog een ander toestel richting Rio de Janeiro gevlogen. Het gaat om de 787-9 met registratie PH-BHO.

Screenshot Flightradar24

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button