fbpx
AchtergrondAir France-KLMAirbusNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

Elf jaar oude A380 van Air France grotendeels ontmanteld | Video

Eind februari vloog een voormalig A380 van luchtvaartmaatschappij Air France naar het Ierse Knock. Amper een jaar verder is het elf jaar oude toestel deels ontmanteld. Bekijk hoe het vliegtuig er nu aan toe is.

Ontmanteling

Het is een triest gezicht. Een voormalig Airbus A380 van Air France is na amper een jaar alweer grotendeels ontmanteld. Het toestel, met registratie F-HPJB, is slechts elf jaar oud en werd 20 februari uitgefaseerd.

In de onderstaande video is te zien hoe het toestel er nu aan toe is.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button