fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVeiligheidVliegvelden

Luchtruim Dallas gesloten om luchtverkeersleiding te desinfecteren

Het luchtruim van de Amerikaanse stad Dallas, Texas, is gistermiddag tijdelijk gesloten om het luchtverkeersleidingscentrum te desinfecteren.

Desinfectie

Op verzoek van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA werd het luchtverkeersleidingscentrum gedesinfecteerd. De maatregel werd genomen nadat verschillende personeelsleden die bij de verkeersleiding werken positief waren getest op het coronavirus.

Luchtruim gesloten

Om het schoonmaken veilig te kunnen doen, werd het luchtruim boven Dallas tijdelijk – iets meer dan twee uur – gesloten. De sluiting had vooral gevolgen voor vliegtuigen die zouden vertrekken vanaf de vliegvelden Dallas Fort Worth en Dallas Love Field.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button