fbpx
NieuwsOpmerkelijkVeiligheid

Vliegveld Madrid volledig ingesneeuwd | Video

Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas werd gisteravond geteisterd door een sneeuwstorm. Dit zorgde voor veel problemen. Bekijk hier de beelden;

Gisteravond raasde de sneeuwstorm “Filomena” over Spanje heen. Er word gesproken van historische sneeuwval. In 50 jaar sneeuwde het nooit zo veel. Naast dat de luchthaven slachtoffer was van de storm werd ook de ringweg om Madrid heen afgesloten. Honderden automobilisten waren gestrand, dit terwijl de brandweer zelf ook hinder ondervond om de gestrande reizigers te bevrijden. Autoriteiten roepen dan ook op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Het meteorologisch bureau AEMET, heeft dan ook code rood afgegeven.

Real Madrid

Vrijwel alle vluchten werden dan ook geannuleerd wegens de barre omstandigheden. Ook deze ochtend zijn er nog veel vluchten geannuleerd. Dit omdat het vliegveld druk bezig is om de banen weer schoon te krijgen. Een vlucht wist gisteravond toch te ontsnappen uit Madrid. Aan boord van dit toestel zat de selectie van Real Madrid. Zij moeten vandaag een wedstrijd in het noorden van Spanje spelen. Na een paar uur op de baan te hebben gestaan vertrokken ze toch richting Pamplona.

Bekijk hieronder beelden van het ingestormde vliegveld:

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button