fbpx
IncidentenNieuwsOpmerkelijk

Mogelijk brokstukken gevonden van verdwenen 737

De marine van Indonesië ontdekte zondag signalen die afkomstig kunnen zijn van de zwartedoos van de Sriwijaya Air-jet die kort na het opstijgen uit de hoofdstad Jakarta mogelijk in zee neerstortte, naast dat er brokstukken van het vliegtuig zijn gevonden, zijn er ook menselijke resten gevonden.

De Boeing 737-500 met 62 passagiers en bemanning, was op weg naar Pontianak in West-Kalimantan, voordat het vliegtuig vier minuten na de start van de radarschermen verdween.”We hebben op twee punten signalen gedetecteerd, dit zou de zwarte doos kunnen zijn”, vertelde Bagus Puruhito, hoofd van het Indonesische opsporings- en reddingsdienst, aan de verslaggevers aan boord van een militair schip. De Indonesische marinebeambte Wahyudin Arif vertelde de nieuws medium iNEWS dat de verdachte stukken die ze gevonden hebben, van de romp afkomstig waren, maar ook een deel van een band en menselijke resten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button