fbpx
Naast het nieuws

Terugblik: sneeuw op Schiphol | Video

Ondergesneeuwde vliegtuigen, hoe lang is dat geleden? Naast een hoop regen heeft 2020 ons geen sneeuw gegeven. Wellicht dat 2021 nog wat in petto heeft. Gelukkig zijn er op 11 december 2017 nog mooie beelden gemaakt van een wit Schiphol. Om toch nog een beetje in de winterwonderlandsfeer te komen!

©Schiphol

©Schipholhotspot

11 december 2017

Op deze dag was het land verstopt onder twintig tot veertig centimeter sneeuw. En werd er door het KNMI code rood afegegeven. Naast dat het mooie beelden bracht, zorgde het wel veel vertraging op Schiphol. Na de enorme sneeuwval moesten de start- en landingsbanen sneeuwvrij worden gemaakt, wat een hoop tijd kostte. Uiteindelijk zijn er 130 vluchten geannuleerd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button