fbpx
IncidentenNieuws

Zwarte doos Sriwijaya Air-crash gevonden

Duikers hebben zojuist de zwarte doos van de verongelukte 737-500 gevonden in de Javazee. Bekijk hier beelden;

De zwarte doos lag op een diepte van 23 meter op de bodem van de Javazee. Het is opmerkelijk dat duikers de zwarte doos zo snel hebben gevonden aangezien het Emergency Locator Transmitter (ELT) systeem niet werd geactiveerd. Normaal kan dit handmatig of automatisch worden geactiveerd. Wanneer dit systeem wordt geactiveerd zendt het ELT-systeem signalen uit die kunnen worden opgepikt door non-geostationaire satellieten. Dit gebeurt normaal als het systeem een zware impact of water detecteert.

Bekijk hier beelden van de duikactie;

©KOMPASTV
©AIRLIVE net

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button