fbpx
Groningen AirportKLMNieuws

Opnieuw KLM 737’s vertrokken richting Groningen Airport Eelde

Vliegveld Eelde zal de komende tijd weer vol staan. Er zullen namelijk opnieuw vliegtuigen van de KLM worden gestald op de luchthaven. Vandaag vertrekken er zes 737’s richting Eelde, morgen en overmorgen zullen er ook nog vijf vertrekken. Om hoeveel vliegtuigen het precies gaat is nog onduidelijk.

Courtesy of Flightradar24.com

De 737’s van KLM worden tijdelijk neergezet op vliegveld Eelde, er is op dit moment weinig behoefte aan de 737 door de nieuwe reisbeperkingen die zijn opgelegd. Zoals hierboven al is genoemd zullen er vandaag zes vliegtuigen vertrekken naar Eelde. De eerste drie zijn al vertrokken, dit zijn de PH-BCB , PH-BXA en de PH-BGB. De duur van de stalling is nog onduidelijk.

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button