fbpx
BoeingGroningen AirportKLMNaast het nieuwsNL NieuwsVideo

Video: KLM-toestellen landen op Eelde | Avondklokje

Gisteren landden de eerste zes van in totaal zestien KLM-toestellen op Groningen Airport Eelde. De vliegtuigen worden er voorlopig geparkeerd. Vandaag zijn er wederom vliegtuigen geland, en morgen landen er nog meer blauw-witte Boeings.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 🛫

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button