fbpx
Historische LuchtvaartKLMNaast het nieuwsVideo

Video: historische commercials van KLM | Avondklokje

Vandaag in de rubriek ‘het Avondklokje’: historische commercials van KLM. Reis met ons mee terug naar de goede, oude tijd waarin u voor het schappelijke nachttarief van 87,50 gulden een retourtje Parijs kon boeken.

Via: Joop van den Brink

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 🛫

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button