fbpx
Historische LuchtvaartKLMNaast het nieuwsSchiphol AirportVideo

Video: de laatste vlucht van de KLM MD-11 | Avondklokje

In deze editie van ‘het Avondklokje’: de speciale afscheidsvluchten van de MD-11. Het was het enige toestel in de vloot van KLM met drie motoren. Tijdens deze vlucht konden fans van het toestel afscheid nemen van het bijzondere vliegtuig.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 🛫

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button