fbpx
AirbusHistorische LuchtvaartNaast het nieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportVideo

Video: de eerste Emirates A380-vlucht op Schiphol | Avondklokje

Het is ruim acht jaar geleden dat het grootste type van de fabrikant Airbus op Schiphol kwam. De A380 is sinds augustus 2012 een vaste bezoeker geworden op de Nederlandse luchthaven. De eerste lijndienst kon rekenen op een bijzonder welkom van spotters en enthousiastelingen.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 🛫

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button