fbpx
AchtergrondAirbusCargoNaast het nieuwsNL VliegveldenOpmerkelijkSchiphol AirportVideoVliegtuigen

Video: Airbus Beluga weer vertrokken vanaf Schiphol | Avondklokje

Afgelopen week werd de Airbus Beluga gespot op Schiphol. Het toestel week vermoedelijk richting Schiphol uit wegens de slechte weersomstandigheden op de luchthaven van Hamburg. Later op de avond vertrok de Beluga weer vanaf Schiphol, maar niet richting Hamburg. Het toestel vloog richting Toulouse waarna het maandag alsnog richting Hamburg is gevlogen.

© Jorg de Bruijn

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected].

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button