fbpx
AchtergrondKLMNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Video: winnares met KLM en 99 vrienden naar Berlijn | Avondklokje

Een opmerkelijke social media-actie van KLM in 2011: deelnemers moesten in 99 uur 99 vrienden verzamelen om zo een citytrip met een Fokker 100 naar Berlijn te winnen. Ruim tweeduizend teams deden mee aan de unieke actie van KLM.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button