fbpx
KLMNaast het nieuwsPiloten en CrewSchiphol AirportVideoVliegtuigen

Video: emotionele laatste pushback van een KLM-chauffeur | Avondklokje

Na 36 jaar bij KLM in dienst te zijn geweest nam een pushback-chauffeur aan het einde van afgelopen jaar afscheid. De pushback-truck werd versierd en als verrassing mocht zijn vrouw meerijden bij zijn allerlaatste pushback, een Boeing 777-300 van KLM die naar Shanghai zou vliegen. Ook waren veel van zijn collega’s aanwezig om passend afscheid te nemen.

© Jorg de Bruijn

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button