fbpx
AirlinesBoeingKLMNaast het nieuwsPiloten en CrewVideoVliegtuigenVliegvelden

Video: met een KLM 747 landen op Sint Maarten | Avondklokje

Sint Maarten heeft een van de meest bijzondere landingsbanen ter wereld. Bij het landen scheer je vlak boven het strand langs en is het de bedoeling dat het vliegtuig zo snel mogelijk aan de grond staat. Met een Boeing 747 wordt het landen nog specialer. Ga mee op reis in een aflevering van KLM Cockpit Tales en bekijk hoe zo’n landing eraan toe ging.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 10 februari te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button