fbpx
DefensieMilitairNaast het nieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportTypeVideo

Video: F16’s oefenen op Schiphol | Avondklokje

Zeldzame bezoekers op Schiphol! In 2016 waren twee F16’s te gast op de grootste luchthaven van Nederland. De toestellen waren op Schiphol om te oefenen. Deze oefening was speciaal opgezet voor de luchthaven, defensie en de luchtverkeersleiding. Er werd geoefend op de manier van handelen als de vliegtuigen onverwacht een landing zouden moeten maken op een grote luchthaven. Bekijk hier hoe die dag eraan toe ging!

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 3 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button