fbpx
AchtergrondHistorische LuchtvaartNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

Video: een kijkje in de cockpit van de Concorde | Avondklokje

Neem in deze video een kijkje in de cockpit van de Concorde. Het supersonische vliegtuig maakte haar eerste vlucht in 1969, maar na ruim 30 jaar kwam er een einde aan het supersonische tijdperk. Onder andere British Airways en Air France vlogen met het toestel.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 3 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button