fbpx
IncidentenNieuwsNL VliegveldenOpmerkelijkRotterdam The HagueVeiligheid

Trainingsvliegtuig schiet van de baan op Rotterdam Airport

Op Rotterdam The Hague Airport is vanochtend een trainingsvliegtuig tijdens een landing naast de baan geraakt. Het voorval gebeurde rond half 11.

Luchthaven gesloten

Het vliegtuig van Vliegclub Rotterdam raakte tijdens de landing van de baan. Aan boord zat alleen de vlieger. De vlieger bleef ongedeerd.

Als gevolg blijft de luchthaven tot tenminste 13:00 uur lokale tijd gesloten. Dit vanwege bergingswerkzaamheden en onderzoek. Aangezien het tegenwoordig vrij rustig is op de luchthaven van Rotterdam zijn er vooralsnog geen reguliere vluchten uitgeweken.

Afgelopen weekend gebeurde er ook al een incident met klein eenmotorig toestel. De onderzoeken van beide incidenten lopen nog.

Mocht er nog meer bekend worden over het incident wordt dit bericht aangevuld.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button