fbpx
IncidentenNieuwsOpmerkelijk

Air India Express raakt hoogspanning tijdens het taxiën

Een Boeing 737-800 van Air India Express heeft tijdens het taxiën op Vijayawada airport, een elektriciteitsmast geraakt. “Alle 64 passagiers aan boord en het personeel zijn ongedeerd,” dit meldde Vijayawada International Airport, directeur G Madhusudan Rao.

Air India Express meldt dat het een onderzoek naar het incident is gestart. Op beelden is te zien dat de elektriciteitspaal tegen de grond is geslagen. Een grote deuk is ook zichtbaar aan het uiteinde van de rechtervleugel van de Boeing.

“De gezagvoerder volgde de (gele) zijlijn van de baan in plaats van de “centre line”. Het gevolg was dat de rechtervleugel van het vliegtuig de paal raakte,”vertelde een bron aan India Today.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button