fbpx
AchtergrondBoeingNaast het nieuwsSchiphol AirportVideoVliegtuigen

Video: beleef een 747-landing op Schiphol vanuit de cockpit | Avondklokje

De iconische 747 is steeds minder vaak te zien. Hoewel het toestel als vrachtvliegtuig nog volop in gebruik is, faseren veel luchtvaartmaatschappijen de passagiersvariant uit. Deze keer in Up’s rubriek het ‘Avondklokje’ is de Boeing 747-400 vanuit de cockpit te beleven bij een landing op baan 36C op Schiphol.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 3 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button