fbpx
CoronavirusMaatschappijenNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTransavia

Passagiersvluchten tussen Nederland en Marokko niet meer mogelijk

Marokko heeft een inreisverbod ingevoerd voor een aantal landen, waaronder ook Nederland. Als resultaat van dit inreisverbod zijn er geen vluchten meer mogelijk van Nederland naar Marokko. Hoe lang dit gaat duren, is onbekend.

Niet alleen Nederland

Naast Nederland geldt het inreisverbod ook voor België, Duitsland, Turkije en Zwitserland. De reden voor het inreisverbod is om de verspreiding van van het coronavirus, en al haar varianten, tegen te gaan. Marokko ziet momenteel en gemiddelde van 380 nieuwe besmettingen over 7 dagen. Gister werden er maar 108 nieuwe gevallen gemeld.

Rotterdam The Hague Airport, waar het voornaamste deel van vluchten naar Marokko nog vloog, meldt het volgende:

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button