fbpx
AirbusInnovatieNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Singapore Airlines haalt A380 uit opslag

Na een lange tijd in opslag heeft Singapore Airlines gister een van haar A380’s uit de woestijn gehaald. Dit naar aanleiding van de geplande renovatie voor al haar A380’s.

Nieuw product

Alle 12 A380’s van Singapore Airlines zullen uiteindelijk worden uitgerust met het nieuwe cabine product. Het is opmerkelijk dat Singapore Airlines ervoor kiest om nog veel geld te investeren in haar A380 vloot, veel maatschappijen kiezen er voor om de A380 met vervroegd pensioen te laten gaan. Sommige van deze A380’s zijn minder dan 10 jaar oud.

Gisterochtend vertrok de A380 met registratie 9V-SKQ van Alice Springs naar Sydney. Hier in Sydney zal het toestel een zogeheten “return to service”-check ondergaan nadat het meerdere maanden aan de grond heeft gestaan. Na deze check zal het toestel naar Singapore vliegen waar het toestel zal worden uitgerust met het nieuwste interieur.

© FlightRadar24.com

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button